google-site-verification=EcGnIvuy6QBph6WYf_TAY0aNwJYNbxA2X5P6FMRvLIc

T-huis

In de huiselijke werkruimte, Tuinjoop T-huis, kun je terecht voor diverse activiteiten. Het is de plek waar Joop haar geoogste kruiden en wilde planten verwerkt tot pure, natuurlijke producten zonder toevoegingen, zoals: kruidenthee, -creme, -lippenbalsem, -tinctuur, -zalf en -zeep. Deze producten en zaden zijn o.a. te koop in de kleine winkel op woens- en vrijdagmiddag van 13.00 – 18.00 u. en in de webwinkel (die natuurlijk altijd open is). Je kunt er ook binnenlopen voor een kopje kruidenthee, ontmoeting & creatieve en praktische workshops. In de agenda is het actuele overzicht hiervan te vinden. Iedere vrijdag om 18.00 u kun je aanschuiven voor een biologisch/vegetarisch diner (wel vooraf aanmelden). Het actuele menu staat op www.airdnd.nl.

In de directe omgeving van Tuinjoop T-huis is veel groen. De werkruimte is een onderdeel van mens- en milieuvriendelijk woonwerkerf 't Heem en staat in de prachtige gemeenschappelijke (heem)tuin, met veel inheemse planten, struiken en fruitbomen. Op 3 minuten loopafstand vind je natuurgebied de Maasuiterwaarden, waar je heerlijk kunt wandelen, struinen en genieten van echte riviernatuur. .

Het T-huis wordt gebruikt voor filmavonden en lezingen voor kleine gezelschappen.. De ruimte is ook te huur voor bijvoorbeeld een vergadering, workshop, etentje of lezing. Neem hiervoor contact op met Joop (joop@bajo.nl). Welkom !.