T-huis

In de huiselijke werkruimte, Tuinjoop T-huis, kun je terecht voor diverse activiteiten. Het is de plek waar Joop haar geoogste kruiden en wilde planten verwerkt tot pure, natuurlijke producten zonder toevoegingen, zoals: kruidenthee, -creme, -lippenbalsem, -tinctuur, -zalf en -zeep. Deze producten en zaden zijn o.a. te koop in de kleine winkel op woens-. donder-, vrij- en zaterdagmiddag van 13.00 – 18.00 u. en in de webwinkel (die natuurlijk altijd open is). Je kunt er ook binnenlopen voor een kopje kruidenthee, ontmoeting & informatie over de creatieve en praktische workshops. In de agenda is het actuele overzicht hiervan te vinden.

In de directe omgeving van Tuinjoop T-huis is veel groen. De werkruimte is een onderdeel van mens- en milieuvriendelijk woonwerkerf 't Heem en staat in de prachtige gemeenschappelijke (heem)tuin, met veel inheemse planten, struiken en fruitbomen. Op 3 minuten loopafstand vind je natuurgebied de Maasuiterwaarden, waar je heerlijk kunt wandelen, struinen en genieten van echte riviernatuur.

Het T-huis is te huur voor bijvoorbeeld een vergadering, workshop, etentje of lezing voor kleine gezelschappen. Neem hiervoor contact op met Joop (joop@tuinjoop.com). Welkom !