T-huis

In de huiselijke werkruimte, Tuinjoop T-huis, kun je terecht voor diverse activiteiten. Het is de plek waar Joop haar geoogste kruiden en wilde planten verwerkt tot pure, natuurlijke producten zonder toevoegingen, zoals: kruidenthee, -creme, -lippenbalsem, -tinctuur, -zalf en -zeep. Deze producten en zaden zijn o.a. te koop in de kleine winkel op woens- en vrijdagmiddag van 13.00 – 18.00 u. en in de webwinkel (die natuurlijk altijd open is). Je kunt er ook binnenlopen voor een kopje kruidenthee, ontmoeting & creatieve en praktische workshops. In de agenda is het actuele overzicht hiervan te vinden. Iedere vrijdag om 18.00 u kun je aanschuiven voor een biologisch/vegetarisch diner (wel vooraf aanmelden). Het actuele menu staat op www.airdnd.nl.

In de directe omgeving van Tuinjoop T-huis is veel groen. De werkruimte is een onderdeel van mens- en milieuvriendelijk woonwerkerf 't Heem en staat in de prachtige gemeenschappelijke (heem)tuin, met veel inheemse planten, struiken en fruitbomen. Op 3 minuten loopafstand vind je natuurgebied de Maasuiterwaarden, waar je heerlijk kunt wandelen, struinen en genieten van echte riviernatuur. .

Het T-huis wordt gebruikt voor filmavonden en lezingen voor kleine gezelschappen.. De ruimte is ook te huur voor bijvoorbeeld een vergadering, workshop, etentje of lezing. Neem hiervoor contact op met Joop ([email protected]). Welkom !.