Plantendag Najaar Arboretum Kalmthout

Tuinjoop´s zadenkoffers, bollen, planten, boeken en kruidenproducten staan de eerste zondag van oktober in het Arboretum Kalmthout net over de grens in Belgiè.

 

Het najaar is een ideaal plantseizoen. De bodem is nog voldoende warm om wortels te laten groeien zodat je alvast een voorsprong neemt op het komende voorjaar. Tijdens onze plantendag -de oudste plantenbeurs van België- ontmoet je in één keer de allerbeste plantenkwekers uit België, Nederland en Duitsland. Ze brengen een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. Aan hun standen geven zij praktische tips en professioneel tuinadvies. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber!

sfeerbeeld plantenverkoop tijdens een zonnige plantendag najaar in Arboretum Kalmthout

Koop je ticket met tijdslot vooraf

Boek vooraf je ticket en kies een tijdslot. Tijdsloten worden om het kwartier toegekend. Aan de kassa zijn enkel tickets te verkrijgen indien het tijdslot nog niet uitverkocht is. Vooraf je ticket kopen is sterk aangeraden!

Covid-19 maatregelen

De plantendag van Arboretum Kalmthout bezoek je in de meest veilige omstandigheden. Alle standen staan op ruime afstand van elkaar, en ook onderling houden we 1,5 m afstand. Draag je mondmasker bij de verkoopstanden, in en om het onthaalgebouw en op drukke plekken zoals op de parking. In de tuin hoeft het niet.
Volg de signalisatie ter plaatse goed op, samen houden we het veilig.

sfeerbeeld plantenverkoop tijdens een zonnige plantendag najaar in Arboretum KalmthoutPraktisch

Draagtas of kruiwagen
Deze editie is er géén plantenparking. Breng je draagtas mee of leen een kruiwagen aan de ingang om je aankopen te vervoeren.

Toegang tot de tuin inbegrepen
Maak kennis met de uitgebreide plantencollectie van Arboretum Kalmthout en geniet van een wandeling in de 12,5 ha grote arboretumtuin, nu volop in herfstkleur.

Datum

zondag 4 oktober 20
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Comments are closed.