Herfstfair Arboretum Trompenburg

Tuinjoop´s zadenkoffer, planten, boeken en zelfgemaakte kruidenproducten vind je het laatste weekend van september weer op de Herfstfair in Trompenburg Arboretum, Rotterdam.

Deze herfstfair staat in het teken van planten, bollen en knollen en oogstprodukten. In de sfeervolle omgeving van de tuin verkopen gespecialiseerde kwekers hun bijzondere planten. Geen alledaags sortiment maar juist die planten die je elders niet vindt. Daarnaast is er een keur aan oogstprodukten zoals olijfolie van het Italiaanse platteland, jams en siropen, kaas uit de Alblasserwaard en huisgemaakte hartige taarten. Proeven en kopen!

In theehuis De Uithoek kunt u genieten van lekkere koffie, taart en een herfstige lunch,  Krèp de la Crèpe bakt hartige en zoete crèpes, PomPie bakt quiches en Joors’ sappen maakt verse smoothies en sappen.

De Herfstfair vindt plaats in de buitenlucht met inachtneming van de gepaste voorzorgsmaatregelen in verband met uw gezondheid.

Wilt u alvast een kijkje in wat er zoal te koop is op de Herfstfair? Kijk dan op de standhouderslijst Activiteiten tijdens de Herfstfair: 25 en 27 september: Voedselbosproeverij met de nadruk op drankjes.

Activiteiten tijdens de Herfstfair:

  • vrijdag 25 september 16 – 18 uur: Voedselbosproeverij met de nadruk op drankjes, bij het Zwanenmeer, kosten 30 euro excl. entree, hier aanmelden.
  • zondag 27 september 15 – 17 uur: Voedselbosproeverij met de nadruk op drankjes, bij het Zwanenmeer, kosten 30 euro excl. entree, hier aanmelden
  • op vrijdag signeert Katja Staring, een van de auteurs van Liefde voor Dahlia’s haar boek. U vindt Katja in de woestijnkas.

De Herfstfair is geopend op

  • vrijdag 25 september 15 – 19 uur
  • zaterdag 26 september 10 – 17 uur
  • zondag 27 september 10 – 17 uur

Let op: de tuin is op vrijdag 25 september tot 15:00 uur gesloten!

Begin:
25 september
Einde:
27 september
Kosten:
€9,75

 

Datum

vrijdag - zondag 25 - 27 september 20
Expired!

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

9,75

Locatie

Arboretum Trompenburg
Honingerdijk 86, 3062 NX Rotterdam

Comments are closed.